Termeer Groep HQ

Termeer Groep HQ

Met veel trots presenteren we hier het nieuwe hoofdkantoor van Termeer Group. In het gloednieuwe Belvedère kantoorgebouw aan het Paleiskwartier in Den Bosch hebben we een hoogwaardig interieur opgeleverd.

De unieke hoekige vorm van het Belvedère gebouw is leidend geweest in de indeling en vormgeving van het interieur. Met de evenwijdige en overlappende lijnen worden vlakken gevormd waarbij diverse vormen, kleurvlakken en meubels ontstaan. Het genuanceerde kleurgebruik in combinatie met veelal echte materialen geven het interieur sfeer en een hoogwaardige uitstraling.

Verder hebben we diverse op maat gemaakte statement elementen ontworpen die het interieur naar een hoger niveau tillen. Om maar een paar van deze eyecatchers te noemen: de entree(balie), de kantine en onze zelf-ontworpen-tapijten. Het oog voor detail in het ontwerp wordt verder benadrukt in de schaduwvoegen, notenhout lamellen en multifunctionele maatwerk kasten.

Het interieur is een belangrijk element als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Met dit interieur creëren we een warme en prettige omgeving met diverse bijzondere faciliteiten, zoals: verborgen schappen in de vergaderkamers, een eigen fotostudio, een landschap aan comfortabele banken in de kantine en winkelinterieurs geïntegreerd in de inkoop afdelingen.

Fotografie: studio.about.today