Over Ons

Yksi Ontwerp is sinds 1991 actief in de ontwerpwereld en is o.a. initiatiefnemer van de DDW. Vanuit de ontwerpstudio in Eindhoven werken we aan het ontwerpen van interieurs, producten en het ontwikkelen van concepten.

Team

Yksi Ontwerp bestaat uit Eduard Sweep (founder), Joris Vos (interior design) en Tim Janssen (industrial product design) plus een netwerk van specialisten. Het team combineert bijna 30 jaar ervaring met een frisse blik en veelzijdige kennis op nieuwe technieken.

Aanpak

Betrokkenheid met de opdrachtgever is bij Yksi Ontwerp het uitgangspunt in het ontwerpproces.
Door intensief te luisteren, kijken en samenwerken; zorgen we voor een optimale aansluiting op de wensen en eisen van de opdrachtgever en eindgebruikers.

Yksi Ontwerp legt de lat hoog en gaat een stap verder met het vinden van verrassende elementen die onze ontwerpen een unieke waarde en eigenheid geven.

Dankzij onze creativiteit en voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden, zijn we instaat iedere vraag of uitdaging te beantwoorden met creatieve- en functionele oplossingen.

Ervaring

Yksi Ontwerp maakt ontwerpen voor producten in opdracht en uit eigen initiatief, met in het bijzonder het nieuwe designlabel JAPTH. Verder specialiseert Yksi Ontwerp zich in interieurs voor Retail, Hospitality, kantoren en particulieren. Een greep uit onze recente opdrachtgevers: Sacha, Sissy Boy, Manfield, NTS Group, Dura Vermeer en Conferentie hotel De Kappellerput.