Sacha Leidschendam

Sacha Leidschendam

In het winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands, heeft Yksi Ontwerp alweer voor de derde keer een winkel mogen ontwerpen, ditmaal een Sacha winkel. Het kenmerkende aan deze winkel is het 5 bij 5 meter grote licht object in de voorgevel.

Het licht object bestaat uit LED tube lampen die in booggewelf compositie hangen, waarbij de lampen van voor naar achter Trechtervormig zijn en de klant als het ware naar binnen leiden. Het geheel trek de aandacht van de klant maar is tegelijkertijd strak en minimalistisch.

Een dynamische animatie in het licht object laat op subtiele wijze gekleurd licht naar de winkel in bewegen. Hierbij is betreffende kleur aansluitend op de kleur van de LED koof in de winkel.

De rest van de winkel is uitgevoerd in lijn van het door Yksi Ontwerp ontworpen winkel concept voor Sacha. Dit bestaat uit het modulaire bogen systeem voor de wandmeubels,  de eilandmeubels die de klant schoenen laten ontdekken en wand presentaties en displays waarbij de digitale branding van Sacha zoveel mogelijk terug komt in de winkel.

Yksi ontwerp