Particulier Oirschot

Particulier Oirschot

Yksi Ontwerp heeft ontwerp/advies geleverd voor de verbouwing van een woonkamer bij particulier in Oirschot. Met een presentatie wordt nauwkeurig en representatief gevisualiseerd welke meubelen, materialen, kleuren, indeling en verlichting in het voorstel zijn opgenomen.

Het middelpunt van het ontwerp is het houten blok gecentreerd in de ruimte, wat gezien wordt als een groot multifunctioneel meubel. Met strakke naden tussen de houten panelen ontstaat een speelse vlakverdeling waardoor het blok een minder zwaar element in de ruimte word. In de houten ruimte bevinden zich: de hal, de voordeur en de trap naar de verdiepingen. De toegangsdeur met raam en venster zijn volledig geïntegreerd in de houten panelen.

Aan de zithoek zijde van het blok komt het tv-meubel als laden tevoorschijn uit het blok. In de naden zijn dunne schappen verwerkt voor het presenteren van persoonlijke objecten. De woonkamer is vergroot met een riante open keuken. De achterzijde van de woonruimte is compleet voorzien van een glazen pui, hierdoor wordt buiten naar binnen gehaald en krijgt de woonruimte meer contact met de groene omgeving.

Het kleuren-palette is nauw samengesteld, met verschillende blauwtinten die terug komen in het houtenblok, de keuken en de woon kamer met o.a. het door Yksi ontworpen kleed.