Over Ons

Wat doen wij?

Wij maken ontwerpen voor interieurs van kantoren, winkels, musea, hotels en particulieren, en ontwikkelen concepten. Vaak zijn we nauw betrokken bij de realisatie van onze ontwerpen. Een greep uit onze recente opdrachten: Sacha, Sissy Boy, Manfield, NTS Eindhoven en Nijmegen, Dura Vermeer, Embedded fitness, JAPTH, Rabo Vastgoed/ Bouwfonds Eindhoven, Conferentie hotel De Kappellerput .

Wie zijn wij?

Yksi Ontwerp bestaat uit Eduard Sweep, Tim Janssen, Joris Vos en een netwerk van specialisten. Yksi Ontwerp maakt sinds 1991 interieur en product ontwerpen en hebben daarmee meer dan 28 jaar aan ervaring.

Onze aanpak

Ons werk is altijd verrassend, fris, functioneel, tijdloos en sfeervol, en ingegeven door een voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden. Dat geldt ook voor ons produktontwerp. Onze produkten ontwerpen we in opdracht, maar ook op eigen initiatief, om vrij te kunnen denken en bij te dragen aan inspirerende woonomgevingen.

We luisteren goed naar uw wensen, kijken naar de problematiek van de vraag en komen met creatieve en praktische oplossingen. De lat leggen we hoog, waarbij de eindgebruiker nooit uit het oog wordt verloren.

Nieuw Initiatief

JAPTH, just a perfect thing
Meer mogelijk met LED, medeoprichters Aart van Rooij en Eduard Sweep: “We merkten dat het grote scala aan nieuwe functionele en technische mogelijkheden van LED in veel ontwerpen nog niet ten volle werden benut. Veel ontwerpers gaan nog steeds uit van de eigenschappen en vormtaal van de traditionele lichtbronnen. Dat doorbreken we met een collectie armaturen ontworpen door Nederlandse ontwerpers, bekend en onbekend, die deze mogelijkheden in ontwerp en gebruik echt optimaliseren”.