Over Ons

Wat doen wij?

Wij maken ontwerpen voor interieurs van kantoren, winkels, musea, hotels en particulieren, en ontwikkelen concepten. Vaak zijn we nauw betrokken bij de realisatie van onze ontwerpen. Een greep uit onze recente opdrachten: Manfield, Dura Vermeer, Rabo Vastgoed/ Bouwfonds Eindhoven, De Kappellerput en Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

Wie zijn wij?

Yksi Ontwerp bestaat uit Kees Heurkens, Eduard Sweep en een netwerk van specialisten. Wij werken samen sinds 1991, waarmee meer dan 25 jaar aan ervaring is gebundeld.

Onze aanpak

Ons werk is altijd verrassend, fris, functioneel, tijdloos en sfeervol, en ingegeven door een voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden. Dat geldt ook voor ons produktontwerp. Onze produkten ontwerpen we in opdracht, maar ook op eigen initiatief, om vrij te kunnen denken en bij te dragen aan inspirerende woonomgevingen.

We luisteren goed naar uw wensen, kijken naar de problematiek van de vraag en komen met creatieve en praktische oplossingen. De lat leggen we hoog, waarbij de eindgebruiker nooit uit het oog wordt verloren.

Nieuw Initiatief

JAPTH, just a perfect thing
Meer mogelijk met LED, medeoprichters Aart van Rooij en Eduard Sweep: “We merkten dat het grote scala aan nieuwe functionele en technische mogelijkheden van LED in veel ontwerpen nog niet ten volle werden benut. Veel ontwerpers gaan nog steeds uit van de eigenschappen en vormtaal van de traditionele lichtbronnen. Dat doorbreken we met een collectie armaturen ontworpen door Nederlandse ontwerpers, bekend en onbekend, die deze mogelijkheden in ontwerp en gebruik echt optimaliseren”.